Dierdorp Advies biedt bedrijven en instellingen een compleet dienstenpakket, bestaande uit ondermeer:
Accountancy
Binnen de accountancy zijn wij zowel werkzaam voor het grootbedrijf op het gebied van jaarrekeningcontroles, als voor het MKB op het gebied van controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen. Dierdorp Advies volgt de ontwikkelingen binnen de accountancywetgeving op de voet.
Administratieve dienstverlening
Onze administratieve dienstverlening richt zich op het doen van alle administratieve en boekhoudkundige handelingen. Hierdoor heeft u als ondernemer uw handen vrij om uw werk te doen, en handelen wij uw papieren rompslomp af. Dit aangevuld met ondersteuning van onze diensten op fiscaal gebied, biedt u de optimale mix van administratieve lastenverlichting en optimalisatie van uw fiscale positie.
Belastingadvies
De fiscale regelgeving wijzigt bijna dagelijks. Doordat Dierdorp Advies de recente ontwikkelingen op de voet volgt, kunnen we u optimaal adviseren over uw belastingstructuur en dragen we zorg voor het up to date houden van deze structuur. Onze adviezen richten zich op het gehele scala van belastingen waarmee de MKB-ondernemer te maken krijgt, zowel zakelijk als privé.
Salarisadministratie
De ondersteuning van Dierdorp Advies op het gebied van salarisadministratie bestaat uit een full-service pakket, bestaande uit ondermeer het verzorgen van uw salarisadministratie, het opstellen van arbeidscontracten en assistentie bij beëindiging van arbeidsovereenkomsten, maar ook het aan- en afmelden van werknemers, ziekmeldingen en pensioenaangiftes.
Begeleiding bij bedrijfsopvolging en -overdracht
Dierdorp Advies biedt zowel accountancy diensten als fiscale adviezen / diensten aan. Juist doordat wij een divers maar compleet pakket van diensten aanbieden, kunnen wij u bij bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht op een efficiënte en gedegen wijze ondersteunen.
Begeleiding van startende ondernemers
Als startende ondernemer komt u voor een diversiteit aan keuzes te staan nog voordat u daadwerkelijk uw onderneming start. Hierbij moet u denken aan financiële, fiscale, juridische keuzes, maar ook uw pensioen is iets om zeker bij stil te staan. Een goed begin is het halve werk. Juist daarom is het raadzaam om direct bij de start deskundig advies in te winnen. Dierdorp Advies biedt een full-service pakket van diensten aan, zowel ten aanzien van financiële en fiscale als juridische en pensioen technische vraagstukken.
Door korte communicatielijnen realiseren we een heldere en efficiënte samenwerking, zowel richting onze cliënten, als ook intern. Hierbij worden bovengenoemde diensten waar mogelijk samengevoegd om tot een optimale dienstverlening te komen.